27 Mayıs 2015 Çarşamba

Küçük Kırmızı Mutajen Elde Etme

Kırmızı Mutajen 


Saldırı özelliklerimizi geliştirmek için mutajenlere ihtiyaç duyarız. Kırmızı en önemlisi. Çünkü kırmızı yetenekler saldırılarımıza direkt etki eder. Ve yeteneklerimizi kendi rengine ait mutajen ile geliştirebiliriz. Burada kırmızı mutajen bulmak sorun oluyor. 

Mutajenlerin 3 aşaması vardır. Küçük, normal ve büyük mutajen. Normal mutajen için 3 adet küçük mutajen gerekir. Büyük mutajen için 3 adet normal gerekir. Yani ne kadar küçük mutajen bulabilirsek o kadar çok gelişiriz. 

Bu yazı da kırmızı mutajeni nerede bulabileceğinizi anlatacağım. 
Öncelikle Crookback Bog bölgesinin altında kalan işaretli bölgeye gidiniz. 



Bölgede seviye 16 Fiend göreceksiniz. Kesmekte zorlanırsanız Relict Oil ve Samum kullanabilirsiniz. Ayrıca yaratık yavaş saldırılar yapıyor, dikkat ederseniz hasar almazsınız. Yaratığı öldürdükten sonra düşen mutajeni alın. 2 saat meditasyon yaparsanız yaratık tekrar çıkar, böylece tekrar mutajen düşürebilirsiniz.

Fiend


Başka bir yol ise seviye 11 Arachas kesmek. Arachas kesmek daha kolay.  Fakat mutajen düşme olasılığı daha az. 

Haritadaki işaretli bölgede Arachası bulabilirsiniz. Ve 2 saat meditasyon ile tekrar kesebilirsiniz.




10 yorum:

  1. 3 adet küçük mutajeni nerden normal mutajen yapabiliriz ? ve normali büyük yapmak için onu yapabileceğimiz yer neresi ?

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederim yazı için ayrıca sitemi ziyaret etmeyi unutmayın
    https://islamguzelahlaktir.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. Mutajen şemasını nereden bulabilirim videoda biri %60 mutajen gücünu yapmış benimki Max %40 oluyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. "Karakter" menüsünde yetenekleri geliştirdiğin yerde yeşil renkte olan Simya kategorisinde "Sinerji" adında bir yetenek mevcut. Bu yetenek ile mutajen gücü %60'a çıkıyor.

      Sil
  4. 2 saat medıtasyonu geçtim 20 saatte yapsan geri gelmiyor bida

    YanıtlaSil
  5. Witcher 3'te zayıf kırmızı mutajen kasmanın en kolay yolu Skellige'de haritada "Kırmızı Solungaç" ve "Damıtımevi" köylerinin tam olarak ortasında kalan noktadaki Garkolmuş Ölü'leri (Drowned Dead) kesmektir. Her biri 23 saat olacak şekilde 3 defa meditasyon yaptığınızda bu yaratıklar aynı noktada tekrardan doğacaktır. Fakat tekrardan doğmalarını sağlamanız için, meditasyon yaptığınız yerin bu noktadan en az 100 metre uzakta olması gerekir. 130-140 metre uzaklık olmasını tavsiye ederim, daha garantidir. Hatırladığım kadarıyla belirttiğim noktada bu yaratıklardan her seferinde 5 tane doğuyor. Bazen bu yaratıkların iki-üç tanesinden zayıf kırmızı mutajen düştüğü oluyor fakat bazen de bir tane bile düşmeyebiliyor. Dolayısıyla her meditasyon öncesinde oyunu kaydedin. Diyelim ki yaratıkları öldürdünüz ve hiç zayıf kırmızı mutajen düşmedi. O halde son meditasyonunuzdan önce aldığınız kaydı geri yükleyin ve böylece 3 adet Alkahest'iniz boşuna harcanmamış olacaktır.

    Ayrıca belirttiğim şekilde 130-140 metre uzaklıkta meditasyon yapacağınız yeri haritada sağ tıklayıp özel simge ile işaretlemeniz faydalı olacaktır. Böylece her seferinde meditasyon sırasında tam olarak nerede duracağınızı hesaplamanıza gerek kalmaz.

    Bu şekilde anlatınca belki zor gelmiş olabilir fakat ben gayet otomatiğe bağlamıştım. Çatır çutur zayıf kırmızı mutajen kasıyordum. Yardırın gençler.

    YanıtlaSil
  6. konsoldan spawn('ddead') yazın bitii gitti . ne uğraşıyoz o kadar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. biz hile ile oynamadığımızdan pratiğimiz zayıf birader

      Sil