13 Haziran 2015 Cumartesi

Witcher 3 Romantizm Rehberi


Witcher 3 İlişki Rehberi


Oyunda tercihlerinize göre karşı cins ile ilişki yaşamanıza izin veriyor. Bunun için bazı görevleri yapmanız ve konuşma sırasında doğru tercihlerde bulunmanız gerekiyor. Yazımda oyunda kimlerle ilişki yaşayabileceğinizi ve koşullarını anlatacağım. 


Yennefer of Vengerberg

Yennefer ile iki kez ilişkiye girme şansımız bulunuyor. İlk olarak The King Is Dead: Live The King görevi sırasında, öncelikle siyah, beyaz renklerde kıyafet giyin(Görev sırasında kıyafetleri Yennefer'in odasında bulacaksınız.) Sonra laboratuvarda elementali kesin. Ardından Yennefer ikinizi ışınlamak isteyecek. Eğer Yennefer i öperseniz, sizi yatak odasına ışınlar. Ve devamı gelir. 


İkinci olarak No Place Like Home görevi sırasında akşam yemeğinden sonra onunla giderseniz amacınıza ulaşırsınız.. 


Triss Merigold

Önceki oyunlarda olduğu gibi yine Triss ile ilişkiye girebiliyoruz.


Öncelikle A Matter of Life and Death görevi sırasında Triss i öpün. Sonra Now or Never görevinde Triss ile ayrılırken onu sevdiğinizi söyleyin. Triss önce ayrılacak ama sonra geri dönecek ve beraber deniz fenerine gideceksiniz.

Triss ve Yennefer

Eğer Now or Never görevinde Triss'e ve Last Wish görevinde Yennefer'e seni seviyorum derseniz. İkisi sizi yatağa atıyor ama sonu istediğiniz gibi bitmiyor. 


Keira Metz

A Favor for A Friend, An Invitation from Keira Metz, A Towerful of Mice görevlerini yapın. Görevler sonunda sizinle at yarışı yapmak isteyecek kabul edin. Sonra beraber akşam yemeği yiyeceksiniz. Sonra ortadan kaybolacak. Witcher yetenekleriniz ile yere bıraktığı kıyafetleri bularak izini sürün ve onu çıplak bir halde bulacaksınız. 



Madame Sasha 

High Stakes yan görevi sırasında tanışacaksınız Sasha ile. Önce onu yardım edin sonra sizi odasına çağıracak. 


Jutta An Dimun

Iron Maiden yan görevinden sonra Ringvald yakınlarındaki tepede kılıç dövüşü yapılan bir ringe gidin. Katılın ve Jutta'yı yenilgiye uğratın. Eğer yenerseniz sizi evine çağıracak. Yenemezseniz '' You know nothing '' repliğini duyacaksınız. 



Ayrıca bunlara ekstra olarak oyunda genelevlerde bulunmakta. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder