20 Kasım 2017 Pazartesi

Witcher 3 Zırh Setleri

Witcher 3 Zırh Setleri 

11 yorum:

  1. Lütfen cevap yaz. Bende 240 Toussant zırhı var. Full Takım Olarak. Ben witcher zırhlarından birini kullanmak istiyorum. Hangisinin zirh puani ve avantaji daha yuksek olur?
    Ayrica Kedi zirhi istemiyorum. Çünkü hafif zirh olduģu için darbe emer. Teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  2. dostum kedi okulu öneririm kılıçları ve arbaletiyle çünki bonus damage vermene yarı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kedi okulu teçhizatını deneyeceğim. Fakat diğer teçhizatlar hakkındaki düşünceleri de öğrenmek isterim. Teşekkür ederim.

      Sil
    2. nerden alıyoz bu görevi kedi yi

      Sil
  3. Mentikor zırhlarının şemaları nerede?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mentikor zırhının yerleri blood and wine ek paketinde var blood and wine ile gelen yeni harita olan tousiant bölgesinde büyük usta (grandmaster) zırhçısına gitmeniz gerek oradan bi görev alıcaksın o görevde mentikor zırhı görevi gelicek nerde diye sorarsan youtube da bulabilirsin grandmaster zırhçı diye.

      Sil
  4. Kedi hafif bir zırh daha çok saldırı üzerine çoğunlıkla hızlı saldırı kullanıyorsanız bu seti öneririm

    YanıtlaSil
  5. Ayı zırhı adı üstünde ağır bir zırh daha çok hasar emiyor rakip ile daha başa baş savaşıyım daha zor ölüyim derseniz en iyi ağır zırhlardan biridir

    YanıtlaSil
  6. Grifin seti daha çok simya ile işaret kullanıcısı iseniz kullanmanızı tavsiye ederim işaret şiddetinizin toplam kuvvetini artırıyor hem orta bir zırh olmasıda fena olmasada az buçuk bir hasar emme oranı vardır daha çok savaşlarda işaret kullanan bir oyuncuysanız tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  7. Kurt zırhı oyundaki en kullanışlı zırhlardan biridir ve görünüş olarak en çok Geralt a yakışan zırh olarakta söyleyebilirim (kişiden kişiye değişir tabiki genede) griffin kedi ve ayı zırhlarının ufak bir harmanıdır bütün zırhlarının özelliklerinin hepsinden vardır ufak eğerki dengeli bir oynanış sergiliyorsanız önerimdir.( hem geralt a oyunda bilenler bilir beyaz kurt olarak seslenilir(White Wolf) lakabıdır.

    YanıtlaSil
  8. Bütün zırhların bir boyutu vardır yani ağırlık olarak bunlar ise: Hafif zırh- Orta zırh-ve ağır zırh olmak üzere üçe ayrılır. Hafif zırh dayanıklılığınızın yani (steminanızın) işaret için kullandığımız sarı bar daha hızlı dolmasına olanak sağlar orta zırh ise dengeli normal bir dayanıklılık dolumu vardır ağır zırh ise steminanın en yavaş dolduğu zırh çeşidirir.

    YanıtlaSil